banner

Brrr koud, maar oh oh wat een warmte qua gezelligheid!

Brrr koud, maar oh oh wat een warmte qua gezelligheid!

Editie 2018 van de LRCH 4×4 Vakantiebeurs te Loon op Zand was een, qua temperatuur, koude editie. Door de overweldigende opkomst van de standhouders, maar zeker ook publiek, werd het een warme en enorm gezellige dag. De warme koffie en overige lekkernijen zorgden voor de nodige brandstof en het gevarieerde en grote standhouders dorp, zorgde voor een goede loop. Kortom het was goed geregeld.

Van accessoires, tot kleding, van off-road reizen, tot off-road aanhangers, van daktenten, tot kookgerei, alles dat je maar op outdoor en 4×4 gebied kan bedenken, was aanwezig. De dag was tot in de puntjes georganiseerd door de mensen van de LRCH, waarvoor hulde. Ook de standhouders hadden extra hun best gedaan, om goed voor de dag te komen en het uiteindelijke droge weer deed wonderen. Voor de kinderen waren er ook allerlei activiteiten georganiseerd en als je met je 4×4 wilde terreinrijden, dan werd je heftig begeleid door vrijwilligers van de club.

Het Experience Island in Loon op Zand is al sinds jaar en dag de thuisplaats van het evenement en door de mooie ligging, krijgen mensen al het gevoel op vakantie te zijn. 4WD Travel en 4WD Magazine stond deze editie van de 4×4 Vakantiebeurs in goed gezelschap samen met Saris 4×4 en deze combinatie is een geslaagde, dus wat ons betreft wederom tot volgend jaar!

4x4vakantiebeurs 4x4vakantiebeurs 4x4vakantiebeurs

4x4vakantiebeurs4x4vakantiebeurs4x4vakantiebeurs

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

X