Brabantrit klaar voor gebruik

Brabantrit klaar voor gebruik

Het weekend van 16 en 17 februari zijn we voor de derde keer weer naar Brabant gegaan om de nieuwe route verder uit te zetten. Een van onze Marshals ging met zijn auto het deel 1 dat wij al klaar hadden narijden ter controle en hij deed dit met een Opel Frontera op wegbandjes en heeft voor de zekerheid voor enkele paden met veel blubber en diepe sporen alvast een omleiding gemaakt.

Best logisch, wij hebben op een van deze paden moeten lieren. En niet iedereen zit te wachten op lierwerk. Toch? Kortom voor de zekerheid zitten er in deze route 5 omleidingen voor wat meer extremere paden.

De route is nu klaar en heeft meer dan voldoende uitdaging. Vooral op het einde, een van de laatste onverharde paden zal het afzien zijn. Ga hier niet alleen in en als er mensen ingaan, zorg dan in ieder geval voor voldoende goed bergingsmateriaal. En ja ook hier is uiteraard een omleiding voor gemaakt.

10 Maart rijden we deze route en er mogen maximaal 20 auto’s meedoen. Inschrijven kan via onze site, www.recreatieve.nl.

Ingestuurd door Peter Mastenbroek.

Recreative

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X