Blik achter de schermen bij Ocean Cross

Blik achter de schermen bij Ocean Cross

Ocean Cross werkt samen met een Chinese partner om daktenten te produceren. Dit doen ze door intensieve samenwerking, waarbij innovatie en verbeteringen voortdurend worden besproken.

Ocean Cross heeft een eigen productielijn en bezoekt de fabriek meerdere malen per jaar om controle te hebben en te houden op het productieproces.

Daarna volgt het meest plezierige deel van hun werk: het op maat adviseren van klanten en ze een daktent bezorgen, die het beste bij hun kampeerwensen past.

De roofracks bouwt Ocean Cross in eigen beheer. In Nederland hebben ze hun showroom en werkplaats in Arnhem. De volledig modulair op te bouwen aluminium roofracks zijn in elk gewenste lengte of breedte te maken. Hierbij gebruiken ze speciaal voor Ocean Cross ontwikkelde extra heavy duty volledig gegoten aluminium steunen. De roofracks bieden de mogelijkheid om direct een zonnescherm aan de rail te bevestigen.

Verder kun je bij Ocean Cross terecht voor luifels, bustenten, comfortabele matrassen en andere kampeergemak uitrustingen. Kijk voor meer info op www.ocean-cross.nl

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X