banner

Black Sheep Innovations & Saris Adventure Vehicles werken nauw samen

Black Sheep Innovations & Saris Adventure Vehicles werken nauw samen

Het Zwitserse Black Sheep Innovations bouwt de meest vernuftige accessoires in en aan 4×4’s en dan met name voor pick-ups. Wat te denken van een minibar die uitschuifbaar is, of een complete inbouwkeuken met alles erop en eraan, die handig verpakt is in je pick-up. Wil je een geïntegreerde daktent voorzien van alle gemakken, dan bedenkt deze specialist het voor je. Jip Saris van Saris Adventure Vehicles onderhoudt een meer dan zakelijke band met de mannen van Black Sheep. Thomas Grutter, de eigenaar van het Zwitserse bedrijf, is een persoonlijke vriend van Jip.

Het is dan ook niet verwonderlijk, dat Saris Adventure Vehicles de producten van Black Sheep verkoopt. Jip heeft het Black Sheep gamma op zijn website staan en bovendien heeft hij ervaring met de montage van de Zwitserse 4×4 producten. Om een indicatie te geven over wat voor producten we het hebben, geeft hij bijgaand wat nadere uitleg. 

Trots op het eindresultaat en vanaf NU verkrijgbaar: 4WD Magazine uitgave 7/8 de ‘Pick-Up Special’ + gratis DUBBEL Poster! Deze speciale editie staat geheel in het teken van verschillende vette pick-ups en aanverwante verhalen. Met recht voor de echte 4×4 liefhebber!

Saris Adventure Vehicles

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X