banner

Bedrijf in de 4WD-Kijker: Elke reis is een ontdekkingstocht

Bedrijf in de 4WD-Kijker: Elke reis is een ontdekkingstocht

Vandaag zijn we op bezoek bij 4×4 Discovery Travel, waar we praten met oprichter en eigenaar, Mark Janssen.

Op onze vraag wat de reizen van 4×4 Discovery Travel bijzonder maakt, antwoordt Mark: ‘Ik denk -en klanten bevestigen dat-, omdat we nooit twee keer hetzelfde doen. We bereiden een reis goed voor, onder andere met behulp van satellietfoto’s, waar je meer op ziet dan op een kaart. Ik stippel een route uit, waarvan ik denk, dat hij te rijden is en ik zie paden, die onzekerder, maar ook wel interessant zouden kunnen zijn. We doen een verkenningstocht om ervoor te zorgen, dat we in ieder geval van A naar B naar C kunnen en ik heb als het ware een voorraadje alternatieven.’

4WD Magazine: ‘Wat doe je daarmee, als je met klanten onderweg bent?’

Mark: ‘Dat noem ik experimenten. Tijdens de tocht vertel ik, dat ik weet, dat ergens een pad loopt, dat ik niet weet, of we het kunnen rijden, maar dat het me leuk lijkt. ‘Zullen we het eens proberen’, vraag ik dan. Iedereen zegt altijd ‘ja’. Dat levert vaak bijzondere ervaringen op.’

Lees het gehele artikel in 4WD Magazine uitgave 3-2020.

4x4 Discovery Travel

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X