banner

Bedrijf in de 4WD-Kijker: Auto Tiggeloven

Bedrijf in de 4WD-Kijker: Auto Tiggeloven

Oprichter en eigenaar van Auto Tiggeloven uit Bredevoort draagt dezelfde achternaam. Paul Tiggeloven is ooit als Service Medewerker bij toenmalig importeur Daihatsu Nederland in Vianen werkzaam geweest. Hier raakte hij met het 4×4-virus besmet.

Zijn ideaalbeeld om zelf een autobedrijf te starten werd in 1994 werkelijkheid; toen nog in Doetinchem, als een kleinschalig en gezellig familiebedrijf. In eerste instantie was het bedrijf Daihatsu dealer, later is daar het dealerschap van SsangYong bij gekomen.

Paul had toentertijd één monteur in dienst en zijn vrouw en hij deden de verkoop, administratie en receptie. Door keihard te werken en hierdoor een onstuimige groei door te maken werd een tweede vestiging in Bredevoort geopend. Ook het aanbod in merken werd steeds groter, want naast Daihatsu en sinds 2003 SsangYong kon je bij Auto Tiggeloven ook terecht voor een Land Cruiser, of een Pajero en op aanvraag voor zo’n beetje alle 4×4- merken. Het merk Daihatsu werd qua productaanbod helaas steeds kleiner en daarom de keuze om dealer van SsangYong te worden.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine.

Auto Tiggeloven

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

X