banner

Bedrijf in de 4WD Kijker: ADVENTOURIST

Bedrijf in de 4WD Kijker: ADVENTOURIST

Marcel en zijn vrouw hebben hun zomervakanties jarenlang gevierd met een Mercedes-Benz Vito. Lekker wildkamperen en niet te heftig qua off-road, want daar was deze kampeerbus niet voor gemaakt.

En om in ‘the middle of nowhere’ vast te komen staan, daar was vooral zijn vrouw niet zo van gediend. De Vito kwam aan het eind van zijn voertuig-levenstermijn en dus gingen ze op zoek naar een andere auto. Een auto die qua mogelijkheden meer voldeed aan hun vakantiewensen.

In 2019 werd de zoektocht naar een nieuw voertuig gestart. Deze moest voldoende slaapruimte bieden, beschikken over off-road capaciteiten en net zo comfortabel zijn als ze Vito. De conclusie van hun zoektocht was, dat zo’n voertuig simpelweg (voor hun) niet bestaat. Toen kwamen ze op het idee om een capabel vierwielaangedreven voertuig te zoeken, in combinatie met een off-road mini-caravan. Zo konden ze de 4WD gebruiken als trekpaard en als voertuig om de vakantieomgeving te verkennen, waarbij de off-road mini-caravan dan op de kampeerplek kon blijven staan.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave (6-2022) van 4WD Magazine, te bestellen via deze link.

Adventourist

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X