banner

Bas van Driel: Van vegen tot victorie….

Bas van Driel: Van vegen tot victorie….

‘13 jaar oud was ik’, vertelt Bas van Driel. ‘En toen is het eigenlijk begonnen. Met 13 jaar had ik een baantje bij het lokale autobedrijf, waar ik de garage mocht aanvegen. Ik zag daar een Range Rover Classic staan en ik was direct verkocht. Zo is mijn liefde voor het merk Land Rover begonnen.’ Een liefde die tegenwoordig als een rode draad door zijn leven loopt, zowel zakelijk als privé!

We ontmoeten Bas op zijn bedrijf ‘Bas4Cars’ in het Limburgse America. Er heerst een gemoedelijke sfeer. Op de brug staat een stoere Land Rover Defender. ‘Wil je ook een bakkie koffie’, wordt er gevraagd. We zijn precies op het goed moment gearriveerd, want het hele team van Bas4Cars zit aan de koffie. Op de muur van de vorig jaar nieuw aangebouwde kantine prijkt trots een foto van de Bowler Bulldog, de uiterst succesvolle rally auto, waarmee Bas in verschillende off-road races rijdt.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine (4-2022), te bestellen via deze link.

Bas van Driel

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X