4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

Anti-roestbehandeling 4WD Travel promo-auto

Anti-roestbehandeling 4WD Travel promo-auto

Je zou bij de huidige gang van zaken bij de fabricage van auto’s misschien mogen denken, dat het laten ondergaan van een anti-roestbehandeling van je 4x4 een gepasseerd station is.

Maar moderne auto’s worden niet meer gebouwd om decennia in gebruik te blijven en dus is het niet onverstandig, zeker als je plannen hebt om jouw stalen ros voor langere tijd in bezit te houden, om die behandeling toch te laten uitvoeren. In het kader van ‘voorkomen is beter dan genezen’ is het dus slim om je auto anti-roest te laten behandelen, alvorens de tand des tijds je voor is en toeslaat.

Heb je een 4×4 op leeftijd, zoals onze strakke promo-auto van het bouwjaar 1994, die al jaren aan alle mogelijke weersomstandigheden is blootgesteld, overweeg dan zeker zo’n behandeling. Wil je nog lang van je auto blijven genieten, dan is het zaak om bij de reeds aangetaste delen de roest een halt toe te roepen en daar waar de roest nog niet zijn weg heeft gevonden, dit te voorkomen.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine, 4-2017.

Gosliga Dinitrol

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X