Amazone Expeditie 2018

Amazone Expeditie 2018

Zittend aan de leestafel bij Van Mossel Land Rover in Apeldoorn (ook mijn auto heeft af en toe onderhoud nodig), raak ik in gesprek met Eric. Na twee koppen koffie is Eric zo enthousiast, dat ik weinig anders kan, dan naar de Amazone teruggaan.

Alle ervaring en expertise wordt samengevat in een mooi programma voor Van Mossel van CarChallenge en afgelopen september landden de teams op Zanderij in Suriname voor de Amazone Expeditie 2018. 

Zelf ben ik vijf dagen eerder in Paramaribo gearriveerd om de auto’s, die inmiddels zijn aangekomen, uit de containers te halen en in te klaren. Op de gebruikelijke douaneperikelen na (‘nee, ik kom geen auto’s in Suriname verkopen, we willen er alleen maar mee rijden…’) verloopt het prima en zowel de auto’s, als de deelnemers zijn bij aankomst klaar voor het avontuur.

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X