banner

Adventure Van bouwt avontuurlijke campers

Adventure Van bouwt avontuurlijke campers

AdventureVan bouwt flexibele en avontuurlijke campers. In eerste instantie op basis van een Mercedes-Benz Sprinter, of Volkswagen Crafter. De camper is voorzien van verhoogde vering, een flexibel interieur, diverse stoere en custom-made accessoires en verlichting in en op de bus.

Of je nu gaat mountainbiken, (kite)surfen, snowboarden, gaat kajakken, of de bergen wilt bedwingen; alles kan mee. En je gezin, of vrienden passen ook nog in deze avontuurlijke bus! De Adventure Van is een stoere en praktische camper voor buitensporters, met zijn comfortabele voorzieningen, flexibele inrichting en avontuurlijke looks.

Adventure Vans zijn gebouwd om modulair en ruimtebesparend te zijn. Mensen die voor een Adventure Van kiezen, doen dit meestal, omdat ze surfplanken, fietsen, kajaks, duikspullen, ski’s, snowboards en allerlei ander materiaal willen vervoeren. In tegenstelling tot een kampeerbus hebben Adventure Vans niet alle luxe aan boord, dat in een camper aanwezig is. Adventure Van gaat uit van een aantal basisvoorwaarden.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave (9) van 4WD Magazine.

Adventure Van

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X