banner

Adventure daktent van Campwerk vernieuwd

Adventure daktent van Campwerk vernieuwd

CAMPWERK, specialist op het gebied van compact en stoer kamperen, heeft zijn Adventure daktent compleet vernieuwd. Sinds de introductie van dit model, inmiddels 10 jaar geleden, waren er geen grote vernieuwingen doorgevoerd. CAMPWERK pakt nu uit met een totaal vernieuwde daktent met meerdere productverbeteringen en een fris design. De nieuwe Adventure daktent is binnenkort te zien bij dealers en bij de compleet nieuwe CAMPWERK vestiging in Tynaarlo.

De Adventure daktent is voor CAMPWERK al jarenlang een van de succesvollere compacte kampeerproducten, die het Duitse bedrijf sinds 2010 op de markt brengt. De nieuwe Adventure heeft een aantal kenmerken, die de daktent weer een grotere voorsprong geeft in de markt voor daktenten. Het blijft daarmee een goede keuze voor degene, die op zoek is naar een scherp geprijsde softcover daktent in het middensegment.

• De daktent is voorzien van twee (afsluitbare) dakvensters. Hierdoor krijg je optisch een zeer fijne ruimte. Het zichthor aan de ladderzijde kun je openen voor het uitzicht vanaf je slaapplek.

• Het frame is van een stevig aluminium, met stof omhuld om condensvorming op de stangen tegen te gaan. Het dakframe is gebogen voor een betere afwatering.

• Zijvensters zijn zowel met de uitzetters te gebruiken, zodat je een luifel boven je venster krijgt, maar ook zijn deze afdekkingen oprolbaar.

• De bodem is glasvezel versterkt. De keuze voor dit materiaal betekent, dat de bodem ongevoelig is voor deuken tijdens transport, of in gebruik Оn dat deze licht in gewicht blijft.

• De daktent is optioneel uit te breiden met een handig bagagenet onder de bodem voor je schoenen, of klapstoel.

• Onmisbaar en één van de kenmerkende en unieke items van de Adventure daktent blijft de 100% katoenen binnentent. Samen met de ondermatras gaat de binnentent bij wat frissere buitentemperaturen condensvorming tegen, creeert daarmee een veel beter binnenklimaat en maakt de tent daardoor erg prettig om in te slapen.

• De nieuwe Adventure heeft een nieuw design in de herkenbare, grijze CAMPWERK- kleuren met antracietkleurige onderrand en accenten. Het nieuwe, frisse CAMPWERK-logo maakt het geheel af.

De CAMPWERK daktent is er in twee maten: de tweepersoons Adventure 140 en driepersoons Adventure 165. De Adventure 140 kost € 1.827,-, incl. ondermatras en binnentent. Tevens is er een aanritsbare ondertent met kuipzeil beschikbaar. Met slechts 60 kg is de Adventure ook geschikt voor compacte auto’s.

Technische gegevens CAMPWERK Adventure

Adventure 140

Slaapoppervlak: 140 x 240 cm

Pakmaat: 140 x 120 x 40 cm (lxbxh)

Gewicht: +/- 60 kg.

Adventure 165

Slaapoppervlak: 165 x 240 cm

Pakmaat: 165 x 120 x 40 cm (lxbxh)

Gewicht: +/- 68 kg

De CAMPWERK Adventure is nu bij de betere daktentaanbieder Оn in de compleet nieuwe vestiging van CAMPWERK Nederland te zien. Daar zie je overigens een brede range aan daktenten, tenttrailer en off-road bagagetrailers.

Neem in verband met de situatie omtrent Corona eerst even contact op voor de exacte openingstijden.

De CAMPWERK Adventure is te zien bij:

• Campwerk – www.campwerk.nl

• Daktent – www.daktent.nl

• Autodaktenten.be – www.autodaktenten.be

• DakOp daktenten – www.dakop.nl

NIEUW : CAMPWERK zakluifel

CAMPWERK komt in 2020 met een nieuw product op de markt: de zakluifel. Gecombineerd met de Adventure daktent maak je je mobiele kampeerplek in een mum van tijd compleet. De kleurstelling sluit naadloos aan op de daktent en is in stoer antraciet uitgevoerd. De CAMPWERK zakluifel is er in een 140cm, 200 cm en 250 cm brede variant en is optioneel te voorzien van zijwanden. De zakluifel is er vanaf € 299,- incl. BTW.

CAMPWERKCAMPWERK

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
Cart
  • No products in the cart.
X