4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

500 4×4’s op ‘4×4 Beach Katwijk 2017’

500 4×4’s op ‘4×4 Beach Katwijk 2017’

Strand, zee en 4x4-rijden maar! Op 28 april jl. werd het strand van Katwijk getransformeerd tot off-road parcours. De vele tractoren, schuifmachines en shovels verzetten letterlijk bergen zand! En net als voorgaande jaren werd dit in slechts één dag (of eigenlijk middag) uitgevoerd. Een huzarenstukje, zeker als je er naar stond te kijken, was het een indrukwekkend geheel en wat vooral opviel, was hoe goed alle partijen met elkaar samenwerkten. Compliment voor de organisatie dan ook!

Het lange voorbereiden van alle vrijwilligers, meer dan 90 mensen hebben we ons laten vertellen, wordt misschien minder gezien, maar is van groot belang. Zonder hen zou de organisatie van 4×4 Beach Katwijk niet kunnen fungeren. De gemeente Katwijk werkt mee en ziet de meerwaarde van het evenement. De strandtenten zijn, zeker bij het mooie weer van dit jaar, steeds positiever en zo draagt iedereen z’n positieve steentje bij. Iedereen had zijn/haar best gedaan om goed voor de dag te komen…

4x4 Beach Katwijk 4x4 Beach Katwijk

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X