banner

4×4 Vakantiebeurs editie 2018

4×4 Vakantiebeurs editie 2018

Wat een geweldig mooi jaar gaat dit worden: de LRCH bestaat 30 jaar! En daarom vieren we natuurlijk een feestje! Tijdens het Pinksterweekend vindt daarom van 18-21 mei a.s. ‘het 30yrs Festival’ in Havelte plaats. Ook staat dit jaar de 3de editie van de 4D Challenge op de agenda (20-23 juni), een vierdaags evenement met alle takken van sport erin verwerkt. Uiteraard mét de 4×4, maar ook heel veel fysieke activiteiten. Om die reden was er in eerste instantie geen plek voor Dé 4×4 Vakantiebeurs. Het zou de vrijwilligers teveel belasten.

Nu zijn wij als team sterk en hebben we ons hard gemaakt, dat wij het voor onze standhouders en onze trouwe (ca. 4.000 bezoekers!) toch willen laten doorgaan. Daar is het bestuur van de LRCH mee akkoord gegaan. Daarom óók dit jaar Dé 4×4 Vakantiebeurs!

Editie 2018 van de Vakantiebeurs zal nog meer in het teken van reizen staan. Een groot aantal reisaanbieders heeft zich al ingeschreven om aan jullie, de bezoekers, te laten zien, wat voor soort onvergetelijke reizen ze aanbieden. Je moet dat een keer gedaan hebben! De Land Rover rijder kenmerkt zich door helemaal zelfvoorzienend te (willen) zijn. Daarom zijn er heel veel stands te vinden met equipment. Allemaal dingen, die je ‘onderweg op reis’ nodig zou kunnen hebben.

Plan daarom gezellig een dagje uit op zondag 18 maart.

Om 10:00 uur gaan de poorten op het evenemententerrein van Experience Island open en je loopt de demonstraties en workshops tegemoet. Vrij off-road rijden met jouw Land Rover kan natuurlijk ook! Heb je er geen? Dan ben je van harte welkom en kun je meerijden met een van de Land Rovers van Camel Events. Of kom bij de trial kijken!

Ook voor de jongeren in elke leeftijdscategorie zijn er leuke activiteiten: van springkussen tot rijden in mini Land Rovers (die op Jeeps lijken). Iedereen is welkom, beleef het buitenleven, ervaar de workshops, geniet van de voorpret op jouw reis! Kom gerust inspiratie opdoen!

Parkeren en toegang zijn helemaal gratis!

Slecht weer? Geen probleem! In de tenten en paviljoens is genoeg te zien en bij de vuurkorven op het terrein ben je in no-time weer opgewarmd.

Kruis zondag 18 maart dus vast aan op de kalender!

Voor praktische informatie en het laatste nieuws, bezoek: https://www.lrch.nl/evenementen/4×4-vakantiebeurs/, of de Facebookpagina!

LRCH 30 jarig jubileum – 30yrs Festival

Het 30 jarig jubileum van de Land Rover Club Holland wordt weer een groot feest. Dit evenement voor alle Land Rover fans vindt plaats van 18 – 21 mei 2018 in de provincie Drenthe.

4x4 Vakantiebeurs 4x4 Vakantiebeurs 4x4 Vakantiebeurs

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos