Exclusief Gratis tickets: 4×4 Feest Drenthe

Exclusief Gratis tickets: 4×4 Feest Drenthe

Tijdens het sleutelen aan het hobbyproject, de Land Rover Defender 90 van Jarno kwam het idee tot stand om met een groepje bevriende 4x4 rijders een middag offroad te rijden op een landbouwperceel van een loonwerker in de buurt. Na een aantal korte nachten werd dit idee uitgebreid, waarom niet de rest van Nederland ook uitnodigen? Al snel draaide er een Facebookpagina en onstond de naam 4x4 Feest Drenthe, niet veel later draaide de website www.4x4feestdrenthe.nl en druppelden de aanmeldingen vlot binnen.

Exclusief voor 4WD Magazine abonnee’s, 2 gratis entreekaarten voor 4x4 Feest Drenthe! Let op: beperkt aantal kaarten beschikbaar.

Naam:*
Adres:*
E-mail Adres:*
Telefoon:
-
Mobiele telefoon:
-
Neem deze tekens over:

Wij hadden nooit verwacht, dat het enthousiasme onder andere 4×4 rijders dusdanig groot zou zijn, dat de Facebookpagina soms uitpuilde van de reacties. De aanmeldingen gingen veel sneller dan verwacht.

Volle bak aan de slag dan maar, de vergunning werd aangevraagd, de Band geboekt, sponsoren meldden zich aan en de ideëen stroomden rijkelijk over tafel.

Zaterdag 12 november is het zover, een dag vol 4×4 plezier. Een parcours van obstakels in de vorm van een water/modder bak, boomstamhindernissen, heuvels, gaten, sleuven. Naast het aangelegde parcours is er een perceel  ingericht voor “vrij rijden” Ook is er de mogelijkheid om deel te nemen aan een uitgezette route door Drenthe. Er zijn diverse standhouders aanwezig, er is een springkussen en natuurlijk kan er gegeten en gedronken worden.

Geschikt voor alle 4×4 liefhebbers, als leuke toevoeging aan het parcours is een carpoolstrook of eigenlijk een opstaphalte voor de mensen die niet in het bezit zijn van een 4×4, of graag meerijden met anderen.

Aan het einde van de dag bereikt het feest een nieuw hoogtepunt, een live optreden van de BTW band met eigen repertoire vanaf 20:30 uur, laat maken is geen probleem, de nabij gelegen camping heeft kampeerplaatsen en stacaravans beschikbaar gesteld en ligt op loopafstand van het evenemententerrein.

Wij zien uit naar uw komst, maar willen op voorhand duidelijk maken dat door de onverwachte succesvolle voorverkoop, er een limiet zit op het totale aantal entreekaarten.

Graag tot ziens in Wijster op 12 november 2016!

Edwin en Jarno

4x4 Feest Drenthe

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X