4×4 Feest Drenthe 2017

4×4 Feest Drenthe 2017

Wat hebben we vorig jaar een feest gehad! De eerste editie een groot succes en nu op naar nog meer off-road vertier met de 2e editie van 4×4 Feest Drenthe.

Op zaterdag 11 november bieden we een dag vol activiteiten, staan er diverse standhouders uit het off road segment, is er voldoende te eten en drinken. En kan door iedereen, die het parcours denkt te kunnen voltooien, vrij worden gereden.

Er is een groot parcours op een perceel van in totaal 100 hectare groot. Ook kan een off road rondrit door Drenthe worden gereden. Er worden demo’s gedaan, er wordt een verkiezing georganiseerd voor de lelijkst versierde auto, we gaan spijkerbroek hangen en voor de gezelligheid (en warmte) staan vuurkorven en wordt Gluhwein geserveerd. In de avond organiseert 4×4 Feest Drenthe een feest in de feestschuur met onder meer een optreden van ‘The Heinoos’!

Kortom tot in de diepe uurtjes. Op zondag kan een ieder weer gebruik maken van het Vrij rijden  parcouers, wordt een nieuwe versie van een uitdagende off road rondrit door Drenthe en worden er diverse demo’s gegeven.

4×4 Feest Drenthe is voor iedereen te bezoeken, er is voldoende te doen en te beleven. Wij zien uit naar uw komst, vergeet niet om uw entreekaarten te bestellen via: www.4x4feestdrenthe.nl

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X