banner

4×4- en natuurliefhebber: Reinier Engbers

4×4- en natuurliefhebber: Reinier Engbers

Reinier Engbers is een bezige bij. Hij heeft meerdere bedrijven in de ‘groensector’en daarmee is hij dagelijks tot in de late uurtjes druk. ‘Geen enkel probleem’, aldus Reinier.‘Ik ben bezig met wat ik liefheb; namelijk met de natuur en dan met name het bosbeheer.’

Reinier woont met zijn gezin middenin het bos op een lieflijke, sprookjesachtige locatie. Van hieruit runt hij zijn werk en staat zijn stalen, deels aluminium 4×4-ros te wachten om gebruikt te worden. Hij rijdt momenteel met een Land Rover Defender 130 en die heeft hij soms hard nodig om op de plekken te komen, waar hij moet zijn.

De 4×4’s van Reinier zijn alle met de Dinitrol producten van Gosliga & Zn uit Leeuwarden behandeld. Dit Dinitrol anti-roest center zorgt ervoor, dat je 4×4 langer meegaat en is beschermd tegen roest. Robin Gosliga is de eigenaar van dit bedrijf. Hij wees ons op Reinier en gaf aan, dat die een bijzonder leven leidt en altijd wel iets leuks heeft te vertellen. Reden voor ons om naar Holten te gaan, waar de familie Engbers landgoed ‘Heksenweg’ bestiert en het bosgebied, dat hieromheen ligt. Daarom rijdt Reinier vaak door drassig terrein en diepe plassen op de onverharde paden in de bossen. Zijn 4×4 is dan ook wat roestbevattelijker en zo kwam Reinier bij Gosliga & Zn terecht.

Lees het gehele artikel in 4WD Magazine uitgave 10-2020.

Reinier Engbers

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X