banner

4×4 Beach Katwijk: Overal lachende gezichten…

4×4 Beach Katwijk: Overal lachende gezichten…

Een dagje op het strand spelen, is voor veel mensen steeds weer een enorme uitdaging. Soms is het inschrijven voor deelnemers al een heel gedoe, maar de organisatie heeft daarentegen een enorme uitdaging om dit evenement te kunnen realiseren. De mensen achter 4×4 Beach zijn die ook dit jaar weer aangegaan.

Uiteraard zitten er voorwaarden aan het gebruik van dit bijzondere stuk natuur, namelijk vrijdag opbouwen, zaterdag van 10 uur tot 16 uur alleen maar 4×4 plezier en nog diezelfde avond moet het strand er weer uitzien, als de rest van het jaar! En de organisatie flikt het elk jaar weer! Dankzij maanden van voorbereiding, een groep magnifieke kraan- en shovelmachinisten en vele vrijwilligers heeft een evenement als 4×4 Beach bestaansrecht en daar mogen ze in Katwijk best erg trots op zijn!

Bij veel off-road liefhebbers is de mooie locatie aan de boulevard van Katwijk aan Zee al bekend. Van heinde en verre kwamen dit jaar honderden rijders op Katwijk af om weer een dagje in het zand te kunnen ploeteren.

Lees het gehele artikel in uitgave 6 van 4WD Magazine.

4x4 Beach Katwijk

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos