banner
 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  RAM 1500 TRX 6.2 Supercharged HEMI V8 SRT

  De zon verscheen vanachter de wolken toen we in het Zuid-Hollandse Monster aankwamen. Een teken van boven? En op het moment dat we bij Van der Lans Auto’s, de USCarDealer waar we moesten zijn, uit onze 4x4 stapten, brak de lucht open.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Rij-indruk: Toyota MegaCruiser

  Tijdens de voorbereidingen op de Go Toyota Experience in Raamsdonkveer in 2019, liepen we door Louwman’s museum ‘TOYOTA World’. Op zich al een belevenis, want hier staan de meest bijzondere en exclusieve Toyota ’s (en andere merken overigens).

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Meedoen aan een cursus terreinrijden is goed voor je zelfvertrouwen!

  Rob en Monique kochten in augustus 2020 kochten hun eerste 4x4, een Toyota LandCruiser. Voorheen hebben ze voor de zaak busjes en personenauto’s gereden. Maar omdat ze vaak met de aanhanger en op drassige ondergronden rijden, hebben ze besloten een vierwielaangedreven auto aan te schaffen.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Welke wordt het? De Ford Ranger MS-RT, of de Ford F-150 Platinum

  We hebben ze naast elkaar gezet. De F-150 is nog altijd de bestverkochte pick-up in de States en dus wereldwijd, waarbij de Ranger een verkoopsucces is gebleken en in Europa en ook in Nederland. We hebben ze eens naast elkaar gezet om te bekijken wat de overeenkomsten en verschillen zijn. Eén van de meest in het oog springende is sowieso het formaat….

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Defenture levert raspaarden aan Duitse commando’s

  Duitse commando’s krijgen de beschikking over maximaal tachtig gevechtsvoertuigen van het Nederlandse bedrijf Defenture. De Mammoth is bestemd voor het Kommando Spezialkräfte (KSK) van de Bundeswehr. Deze doorontwikkelde en zwaardere versie van de Vector, waarover onze special forces beschikken, vervangt de Serval van Mercedes-Benz.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Terugblik 4WD Festival editie 2021

  Op 25 & 26 september vond de 10e editie van het 4WD Festival op Circuit de Witte Ruysheuvel in Oss plaats. Direct even een beeld schetsen van de omstandigheden: want de off-road baan was vernieuwd, het weer zonnig met een lekker temperatuurtje en er was een uitgebreid technisch parcours met waterbak.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  3x 4WD Magazine zomertest

  Waarom de nieuwe Jeep Compass, de Toyota LandCruiser 150 en de Kia Sorento Plug-In met elkaar vergelijken?

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Unieke trektocht door de Balkan

  De Balkan is zo’n beetje de laatste oase in Europa. Zonder beperkingen kunnen we hier onze geliefde 4x4 hobby uitoefenen. 4WD Travel heeft hier, in eigen beheer, een off-road reis ingepland, waarbij we fraaie wild camps afwisselen met campings.

 • Het 4×4 offroad magazine in NL

  Benno bouwt Bukhanka om tot off-roader en vakantiemobiel

  Benno Sanderink gaat graag op avontuur en dan vooral op off-road gebied. Hij is een ervaren reiziger bij 4WD Travel en heeft inmiddels alleen al bij dit off-road reisbureau zo’n twaalf off-road reizen achter de kiezen.

Laatste nieuws

DS 7 CROSSBACK

De nieuwe DS 7

De DS 7 CROSSBACK die in 2017 werd gepresenteerd – het eerste model dat volledig door DS Automobiles is ontworpen – maakte direct indruk met zijn ...
Turbo Liner

TURBO LINER, de ultieme laadruimte bescherming

Alexander Stolk is de grondlegger en tevens eigenaar van Kunststof Coatings Nederland in Zevenhuizen. Met inmiddels 20 jaar ervaring met het verwerken ...
Outback EXP

Outback: voel de ultieme vrijheid

‘Aangenaam, wij zijn Outback. Wil je er heerlijk op uit en met je familie of vrienden de natuur in. Ben jij daarbij op zoek naar een buitenbeleving en ...
Saris 4x4

Saris 4×4 is all-round 4WD-specialist

Sinds 2019 is Saris 4x4 in de kundige en betrouwbare handen van Robbert en zijn partner Suzan. Ze waren allebei samen al ruim 20 jaar bij Saris4x4 ...
Daihatsu Rocky

Een Daihatsu Rocky pick-up en een bezoekje aan Rockyman.nl

De Daihatsu Rocky stamt uit een vervlogen tijd in de 4x4 wereld. Een tijd waarin zo’n beetje alle merken 4x4 modellen begonnen te produceren en ...
Saris Adventure Vehicles

Black Sheep Innovations & Saris Adventure Vehicles werken nauw samen

Het Zwitserse Black Sheep Innovations bouwt de meest vernuftige accessoires in en aan 4x4’s en dan met name voor pick-ups. Wat te denken van een ...

[adrotate group=”6″]

4WD Webshop

4WD Shopping

 • Pyreneeën 4WD Travel

  Pyreneeën 4WD Travel

  Tijdens deze unieke reis bereiken we toppen van de bergen en trekken we langs kabbelende riviertjes. Kijk je ogen uit bij indrukwekkende watervallen, waarbij je zeker een duik kunt nemen in één van de meertjes.

  LEES MEER

Nieuwe uitgave

[adrotate group=”3″]

Nieuwe agenda

juli

Geen evenementen

augustus

14augHele dag27Balkan Wild Track(Hele dag)

[adrotate group=”1″]

[adrotate banner=”44″]

[adrotate group=”11″]

NIEUWE UITGAVE

SCHRIJF JE IN!

Ontvang ook als eerste nieuws/korting tips en meer..

VOLG ONS!

X