banner

4WD Magazine en Care4More back together in Mission Panamerica

4WD Magazine en Care4More back together in Mission Panamerica

Toen 4WD Magazine hoorde van de plannen voor de nieuwe Mission Panamerica, stonden zij als één van de eersten klaar om de teamleden van Care4More te helpen. Oprichter van 4WD Magazine Sander van Zijl en zijn compagnon Sven van Rooijen waren weer gelijk creatief aan het denken hoe zij dit allen gezamenlijk tot een zo groot mogelijk succes konden maken. Hierbij moet gedacht worden aan zowel rijplezier, skills en het onder de aandacht brengen en delen van de avonturen van Care4More onder de 4WD avonturiers.

Omdat het jongste teamlid van Care4More, (althans in stichting ervaring, maar zeker niet in leeftijd….) Jurmick Johns voor het laatst 4×4 rijervaring had gedaan ten tijde van zijn militaire diensttijd, kreeg hij namens 4WD magazine een basiscursus in 4×4 rijden aangeboden. Wel nodig, als je nagaat dat de diensttijd al ruim 20 jaar is afgeschaft. Uiteraard ging het volledige team mee om Jurmick te ondersteunen en bij te staan in dit leerproces. Dit was ook wel nodig, gezien de gezonde spanning waar Jurmick mee te kampen had.

Na een hartelijk welkom door onze instructeurs en circa 1,5 uur theorie, was het tijd voor Jurmick om de speciaal geprepareerde Dacia Dusterilla de vuurdoop te geven op het 4×4 terrein van Oss. Een tikkeltje gespannen kroop Jurmick achter het stuur en al snel na het starten van de motor, sloeg de auto af op de hellingproef. Leermomentje 1 – het lukt dus niet om met de handrem nog aangetrokken weg te rijden. Uiteraard waren het de zenuwen, omdat hij als eerste voor het publiek de praktijkoefening moest tentoonspreiden. Maar al doende leert men en over de gehele dag was een mooie leercurve te zien voor de jongste van dienst. Van spanning en onzekerheid naar frustratie en toch als einddoel een zeer welverdiende diploma in het behalen van 4×4 rijden. Naast het vertrouwen krijgen in wat de Dusterilla 4×4 auto allemaal kan, kan hij nu vol goede moed richting de uitdagende terreinen van Mission Panamerica. En heel eerlijk gezegd, niet alleen hij, maar ook zijn mede passagiers: )

Voor een korte video compilatie van deze dag, verwijzen we je graag naar onderstaand filmpje:

Naast deze bijzonder mooie en dankbare ervaring, kunnen wij ook vol trots delen dat we wederom een eigen column krijgen op 4WDmagazine. Hierin zal alles te lezen zijn omtrent de avonturen van Mission Panamerica. Van alle voorbereidingen tot aan de ervaringen tijdens Mission Panamerica.

Dus maak de volgende link alvast snel tot één van je nieuwe favoriete links:

Tevens zullen naast de wekelijkse ervaringen in de column op 4WDMagazine, de avonturen van Care4More ook te lezen zijn in twee edities van 4WD Magazine.

En om dat te vieren, mogen de teamleden van Carer4More namens 4WD Magazine voor alle volgers van Stichting Care4More en Mission Panamerica een speciale en spotgoedkope abonnementsactie op dit geweldige  magazine aanbieden, namelijk: 8 x  het 4WDmagazine voor maar €25,-. Meer interesse? Klink dan snel op de volgende link om dit abonnement aan te schaffen.  https://4wdmagazine.nl/product/special-care4more-abonnement/?v=796834e7a283

Over Care4More

Care4More is een organisatie die zich inzet voor het leven en welzijn van kansarme kinderen op vlakken als gezondheid, voorlichting en preventie. Dit met de filosofie om een toereikende hand te bieden voor kinderen op een (betere) toekomst. Zij zijn immers de toekomst.

Care4More is een stichting die ontstaan is in 2014, toen diverse goede doelen slecht in de publiciteit kwamen door geldverduistering, luxe snoepreisjes en extreem hoge salarissen. Care4More is een stichting, die de giften van donateurs respecteert en rechtstreeks, zonder enige vorm van afroming, besteed aan lokale projecten.

Het startproject van stichting Care4More was “ Mission Cape 2 Cape”. Tijdens deze challenge hebben drie ambassadeurs binnen een tijdsbestek van twee maanden vanaf de Noordkaap in Noorwegen naar Kaapstad in Zuid-Afrika gereden.  Gedurende de voorbereidingen van deze challenge werd er vooraf bekend gemaakt welke 8 lokale goede doelen gesteund zouden worden door de stichting. Door middel van crowdfunding en donaties werd er vervolgens geld ingezameld voor deze concrete goede doelen. De ambassadeurs hebben gedurende deze reis verslag gedaan van het volledige verloop van deze goede doelen, welke terug te vinden zijn onder nieuwsberichten. Tijdens deze challenge werden de lokale projecten bezocht en verschenen hiervan ook updates via website en Social Media.

Alle ambassadeurs binnen Care4More werken op vrijwillige basis!

Meer informatie: www.care4more.com/wat-doet-care4more/over-stichting-care4more

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE
X