banner

4WD Festival Report: Spektakel voor jong en oud!

4WD Festival Report: Spektakel voor jong en oud!

Het was zondag 9 september jl. Alweer de zevende editie van het 4WD-Festival in Oss!

Als ik het zonovergoten terrein oploop kijk ik mijn ogen uit. Overal zie ik vrolijke mensen! Wat een topdag om verslag van te doen. Zowel mannen als vrouwen, die, met de kinderen voor-, of achterin de auto, het uitdagende off-road parcours bedwingen. Kids, die zich vermaken op de skelterbaan, het springkussen, of druk bezig zijn om een off-road auto van een te gek kleurtje verf te voorzien. Er is zelfs een stand, waar cupcakes kunnen worden gemaakt!

Verliefde stelletjes, die hand in hand door het standhoudersdorp lopen en zich laten informeren over een mogelijke 4×4-reis, of accessoires bekijken om hun huidige 4×4-collectie uit te breiden. Autodealers, die druk aan het praten zijn met mensen, die een nieuwe Jeep Wrangler, of de UAZ Patriot willen zien. Of mensen, die in de rij staan om een glimp op te vangen van een 12 meter lange witte Hummer Limousine. Het was er allemaal…

Natuurlijk trekken ook de demo’s veel bekijks. Buggies, die over het terrein lijken te vliegen, vrachtwagens, die met luid motorgedonder de heuvels bedwingen en auto’s, die soms met vier wielen van de grond loskomen. Echt spectaculair om te zien! Er zijn zelfs 4×4-bolides, die bewust de modder opzoeken en daar een proef volbrengen. De bestuurders stappen met de modder achter de oren en een glimlach, die net zover rijkt, uit hun auto. Ook voor een hapje en een drankje hoef je niet in lange wachtrijen te staan, doordat er genoeg eetgelegenheden op het terrein zijn te vinden.

Terwijl de laatste demo wordt gereden en het publiek langzaam op huis aan gaat, neem ik nog een patatje en kijk ik terug op een zeer geslaagde dag. Ik kijk nu alweer uit naar volgend jaar.

Evelin Dorssers

Bekijk het gehele verslag in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine.

4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

X