4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

4WD Festival editie 2018 in Oss

4WD Festival editie 2018 in Oss

'Gaaf, leerzaam, gezellig, relaxed!' Zomaar wat kreten die de dagen na het 4WD Festival in 2017 werden gebezigd door de bezoekers, standhouders en rallybivakdeelnemers. De 2018-editie, zondag 9 september in Oss plaatsvindt, is de zevende sinds de start in 2012.

Het evenement richt zich niet alleen op eigenaren van 4×4’s. ‘Iedereen die interesse heeft in zulke voertuigen en de hele lifestyle eromheen kan kennismaken met deze bijzondere wereld,’ aldus organisator Sander van Zijl, tevens uitgever van 4WD Magazine. Tijdens het 4WD Festival vind je meer dan vijftig standhouders van diverse pluimage, van importeurs tot kledingstands, van rallyteams tot 4×4-clubs en van off-road reisbureaus tot horeca. Tel daarbij op dat de off-road baan zorgt voor enorm veel rallyspektakel tijdens de demo’s en dat meer dan 300 4×4 rijders de dag vullen met het vrij-rijden.

Ook geeft de Roan 4×4 Warrior Challenge een enerverende demo en is de ANVT als offroad-baanverantwoordelijke partij zeer belangrijk voor de veiligheid. In de grote stands van de sponsoren wordt gedurende de dag veel georganiseerd en dat zorgt voor een hoop bekijks. Voor kinderen biedt het 4WD Festival in samenwerking met Buro Aalsmeer de Kidsworld, waar ze nek aan nek racen op de minikartbaan of lekker kunnen bouncen op het sprinkussen.

Het rallybivak zal dit jaar weer ruimte vrijmaken voor het Dakar-team van Tim Coronel en ook andere bekende rallyteams zijn aanwezig. Lekkere muziek ondersteunt de dag. Dit sprankelende 4×4-evenement met enthousiaste standhouders, aantrekkelijke activiteiten en een gezellige sfeer of diensten op een authentieke en aantrekkelijke manier aan de man brengen.

Geïnteresseerde bedrijven kunnen daartoe een mailtje sturen naar svzijl@4wdmagazine.nl

Meer informatie: www.4wdfestival.nl

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X