4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

4WD Festival editie 2017

4WD Festival editie 2017

We zijn goed bezig met de voorbereidingen op het 4WD Festival editie 2017. Het 4WD Festival zal dit jaar op 10 september plaatsvinden op de welbekende locatie aan de Aengelbertlaan 60 in Oss.

Dit jaar gaan er een boel nieuwigheden komen, waar we op het moment van schrijven nog niet teveel over kunnen uitweiden. Maar dat het spectaculair gaat worden, dat beloven we nu alvast. Tim Coronel opent uiteraard officieel het 4WD Festival en we zijn druk doende met bekende namen in de rally wereld, die ons twee keer van een rally-demo zullen voorzien.

Ook zal het standhoudersdorp groter van opzet zijn dan vorig jaar met meer 4×4 automerken, meer leveranciers van accessoires en equipment. Er zullen ook veel andersoortige stands staan, die het gevoel van lifestyle, off -road vakanties en beleving enorm zullen aanspreken. Een doorlopende demo van de Warrior 4×4 Challenge geeft een spetterende indruk en naast andere trial-, challenge-, snelheidsdemo’s kunnen liefhebbers ook dit jaar weer met hun eigen 4×4 vrij rijden. Het baangedeelte wordt officieel begeleid door de ANVT en daar zijn we enorm blij mee. Horecapunten waar je je kop koffie en wat lekkers te eten kunt bestellen zijn er volop en met andere lekkernij-stands zijn we nog bezig. Ook voor kinderen wordt het een dag om niet te vergeten. Op dit moment zijn we druk doende met het uitbreiden van de activiteiten voor de jonge 4×4 fans onder ons. Kortom, het wordt een 4WD-dag voor jong en oud!

We gaan ervoor om van deze editie, samen met jou als bezoeker, een fantastische 4×4 promotiedag te maken en zien je graag op 10 september in Oss.

Tot dan!

Sander van Zijl

4WD Festival poster

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X