banner

4WD-Festival 2020 ondanks door Corona in afgeslankte vorm: Onvervalst 4×4-plezier!

4WD-Festival 2020 ondanks door Corona in afgeslankte vorm: Onvervalst 4×4-plezier!

Op 13 september jl. vond in Oss hét 4WD Festival van 4WD Magazine en 4WD Travel plaats. Het was één van de weinige festivals, die dit jaar überhaupt doorgingen. Weliswaar in een aangepaste en afgeslankte opzet vanwege de coronapandemie, maar dat mocht de pret nauwelijks drukken. Met minder standhouders en geen Dakar demo’s tot gevolg, maar juist wél met meer ruimte voor elkaar, vaker vrij rijden en natuurlijk net zoals altijd, een hele fijne sfeer!

Tijdens deze zonovergoten dag werd al snel duidelijk dat het off-road rijden nog steeds onverminderd populair is. Niet alleen bij ons Nederlanders, maar ook werden er aanzienlijk wat Belgische kentekens waargenomen. Terreinauto’s in alle denkbare vormen en maten ploegden op de motocrossbaan in Oss door het zand en trotseerden er heuvels en kuilen. De chauffeurs en bijrijders reden met een glimlach van oor tot oor over het uitgezette parcours. Het publiek, dat met markeringen op de 1,5 meter afstand werd gewezen, stond er met veel plezier naar te kijken.

In een speciaal voor deze dag aangelegde waterbak was het een gespetter van jewelste, als zich weer eens een auto had vastgereden en met doordraaiende wielen het water rond katapulteerde. Op het technische parcours moesten de off-roaders zich door ogenschijnlijk smalle, vaak met bomen omzoomde bospaadjes manoeuvreren.

Lees het gehele artikel in een uitgebreide terugblik in 4WD Magazine uitgave 10-2020.

4WD-Festival 20204WD-Festival 2020

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos