banner

4WD-festival 2019: Zonovergoten 4×4-feest

4WD-festival 2019: Zonovergoten 4×4-feest

Elk jaar wordt het 4WD Festival groter. Dit jaar waren er op 15 september jl. op het terrein van de Motorclub Oss talloze standhouders met de prachtigste auto’s, daktenten, accessoires, banden, maar ook quads en toebehoren.

Ook voor de kinderen was er van alles te doen op gemotoriseerd gebied. Een groot aantal bezoekers was van de partij en zeker 300 auto’s maakten hun opwachting op het vrij rijden parcours, waar ze zich naar hartelust op de heuvels en dalen konden uitleven. Gelukkig bleek het één van de weinige auto evenementen, waarbij vrouwen niet met een vergrootglas te zoeken zijn. Sterker nog: het was een gezellige familiedag, waaraan in totaal zo’n 8.000 mensen meededen. Stoffig was het wel. Zozeer zelfs, dat je je buurman soms nauwelijks meer kon zien. Maar zelfs dat kon de pret niet drukken!

De sfeer zat er al lekker vroeg in en de zon hielp een flink handje mee; het was een heerlijke warme nazomerdag. Over het hele terrein was vrolijke muziek te horen, die geregeld werd overstemd door het bulderende geluid van de 4×4-beulen tijdens de demo’s op het stoffige off-road parcours. Diegenen die een ticket voor het vrij rijden parcours hadden weten te bemachtigen, zag je doorgaans met blije gezichten een heuvel, of afdaling overwinnen; in veel gevallen hadden de bijrijders bij zo’n helling, of afdaling wat minder vrolijke gezichten, totdat de hindernis was overwonnen en er weer opgelucht ademgehaald kon worden.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave (10) van 4WD Magazine.

Save the date: 4WD Festival 13 september 2020

4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival 4WD Festival

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos