banner

4WD Festival 2019: Richting een nog mooiere editie

4WD Festival 2019: Richting een nog mooiere editie

We proberen elk jaar om het 4WD Festival te voorzien van een extra, of ‘frisse’ wind, maar in ieder geval om weer te groeien naar een nog volwassener event. Dit jaar hebben we een nieuwe hoofdsponsor met Cooper Tires, daarnaast zijn Oostendorp Autogroep, Euro 4×4 Parts en Polaris Benelux de sponsors die ons vanaf het begin van deze promotiecampagne ondersteunen.

En op het moment van schrijven, hebben we al 30 standhouders die toegezegd hebben deel te nemen. Verder zijn we hard op weg om het aantal Dakar/Rally bivakdeelnemers van vorig jaar te overtreffen. En samen met Blom Vision en Clicks Rally Images lijkt dit zeker te gaan lukken.

We hebben nu al een paar hele toffe off-road nieuwtjes, waaronder een 40 meter bij 10 meter RC miniatuur baan, vol off-road spektakel, echt een genot om mee te maken hoe professioneel deze mannen zich op 15 september a.s. in Oss zullen presenteren.

Verder verwijs ik onze lezers voor meer nieuws naar onze website: www.4wdfestival.nl en de Facebook pagina van 4WD Festival. Dat er veel nieuws te wachten staat en dat je de 2019 editie zeker niet mag missen, dat staat buiten kijf!

Met enthousiaste 4×4 groet en namens alle medewerkers van 4WD Festival wens ik je een mooie zomer toe, houd 15-09 svp vrij in je agenda en zien we je dan graag in Oss!

Sander van Zijl

De gehele 4WD Festival Special zie je in uitgave 7/8 van 4WD Magazine.

4WD Festival

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

X