4WD Magazine Abonnement

Smiley face

4WD Magazine biedt u een uitvoerige indruk van de wondere wereld van 4 wiel aangedreven auto’s en alles wat daarbij hoort. Van nieuws, tot rallies, van reisverhalen, tot rij-indrukken.

> Bekijk de abonnementen

4de editie van Offroad Budel wederom een succes!

4de editie van Offroad Budel wederom een succes!

Offroad Budel editie 2016 was de 4e uitvoering en wederom een succes. Goed en strak georganiseerd en met ruim 1000 roadbooks qua verkoop, ook nog eens volle bak.

De zon scheen en het was aangenaam vertoeven op de diverse (offroad) attracties in en rondom de hoofdtent. Het standhoudersdorp was wederom gegroeid en vooral het kampement van General Tire en Maxxis Tyres trok een hoop aandacht, niet in de laatste zin omdat 4WD Magazine en 4WD Travel zich hier bevonden.

Alle standhouders hadden hun best gedaan om goed voor de dag te komen en het was duidelijk te merken dat Superwinch de hoofdsponsor was. Voor de liefhebbers kon er worden gepaintbald en voor de kinderen was er enorm veel georganiseerd.

De modderbak op het hoofdterrein trok veel volk en bracht spektakel. De grote tent met optredens van goede bands bleef tot in de late uurtjes gezellig en qua versnaperingen vochtig!

Bedankt mannen en vrouwen van Offroad Budel voor de goede organisatie en wat ons betreft tot volgend jaar!

Offroad Budel Offroad Budel Offroad BudelOffroad Budel Offroad Budel Offroad Budel Offroad Budel Offroad Budel

 

Geef een reactie

Je e-mail adres wordt niet gepubliceerd.*Gemarkeerde velden zijn verplicht om in te vullen

Cancel reply
X