banner

25ste Breslau Polen

25ste Breslau Polen

Voor de 25ste keer verzamelen teams uit geheel Europa voor deze legendarische wedstrijd onder de Europese rally’s. Het is al meer dan 10 jaar geleden, dat de rally in Breslau (nu Wroclaw) zelf in het zuid-westen van Polen werd verreden.

Tegenwoordig zijn de bivaks van deze rally in Gwda Wielda en Drawsko Pomorski, steden die liggen ruim 350 km verder naar het noorden in West Pommeren (Zachodniopomorskie) in het noord-westen van Polen, zo’n 150 km over de grens van Duitsland.

Na een rit van ongeveer 1.000 km bouwen veel Nederlandse off-road teams hun kamp op het prachtige terrein, gelegen aan het meer van Jezioro Wilimie. De zomer draait op volle toeren en het is zelfs bloedheet tijdens de administratieve en technische keuringen. Als het op zondag ruim 35 graden wordt, biedt het meer de broodnodige verkoeling voor deelnemers en serviceteams. Met een inspanning die past bij de warmte, worden bij de meeste teams de laatste puntjes op de spreekwoordelijke ‘i’ gezet. Bij Stoker Teamsport is het echter zweten geblazen: bij het afladen van de Desert Warrior wordt een lek aan de koppeling ontdekt en om alle risico uit te sluiten, wordt besloten de versnellingsbak te demonteren en een nieuwe koppeling te plaatsen.

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave (9) van 4WD Magazine.

Breslau Polen

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Posts Carousel

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos