banner

24H Fursten Forest 2019 ‘Winter Edition’

24H Fursten Forest 2019 ‘Winter Edition’

Een nieuwe wedstrijd in de eb NK Offroad Racing Series is die op het prachtige Fursten Forest in Duitsland! De inschrijving zat met meer dan 60 aanmeldingen in no-time vol, het enthousiasme bij de teams was fenomenaal. Een nieuwe race, op roadbook, in het bos!

Fursten Forest is het grootste off-road park in Duitsland, net over de grens bij Hengelo. Bekend geworden door de uitdagende mogelijkheden, de hoogteverschillen in de zandgroeve en als vaste stek van de 4×4 clubs is het een ideale locatie voor een wedstrijd: de zandgroeve, tankbaan, het snelle gravel en de zandverstuiving bieden enorme afwisseling.

De seizoensopening van de eb NK Offroad Racing Series bracht dan ook een enorm startveld op de been. Nieuwe auto’s, nieuwe deelnemers en een spannende competitie vanaf het eerste moment. Joost Hofmans heeft de McRae Enduro van Chris Leyds overgenomen en compleet opnieuw opgebouwd. Teun Stam keert terug in het NK met een nieuwe RallyCruiser. Ronnie van Beek heeft zijn buggy compleet opnieuw opgebouwd. Eugene Mulling haalde de Tomcat van Alfred van Gelder terug uit Dubai en ook Vincent Thijs maakt zijn opwachting met een snelle Overdrive Hilux!

Lees het gehele artikel in de nieuwe uitgave van 4WD Magazine.

Posts Carousel

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

Latest Posts

Top Authors

Most Commented

Featured Videos