banner

13e editie LRCH 4×4 Vakantiebeurs een succes!

13e editie LRCH 4×4 Vakantiebeurs een succes!

Op 19 maart jongstleden werd alweer de 13e editie van de 4×4 Vakantiebeurs te Loon op Zand georganiseerd door de Land Rover Club Holland. En wat voor editie was ‘t! Met ruim 3.000 bezoekers en een grote bezetting van standhouders en foodtrucks, was er van alles geregeld voor de bezoekers van deze dag.

Van accessoires, tot kleding, van off-road reizen, tot off-road aanhangers, van daktenten, tot kookgerei, alles dat je maar op outdoor en 4×4 gebied kan bedenken, was aanwezig. De dag was tot in de puntjes georganiseerd door de mensen van de LRCH, waarvoor hulde. Ook de standhouders hadden extra hun best gedaan, om goed voor de dag te komen en het uiteindelijke droge weer deed wonderen. Voor de kinderen waren er ook allerlei activiteiten georganiseerd en als je met je 4×4 wilde terreinrijden, dan werd je heftig begeleid door vrijwilligers van de club.

Het Experience Island in Loon op Zand is al sinds jaar en dag de thuisplaats van het evenement en door de mooie ligging, krijgen mensen al het gevoel op vakantie te zijn. 4WD Travel en 4WD Magazine stond deze editie van de 4×4 Vakantiebeurs in goed gezelschap samen met LandRoverHuren.nl en Quinta Do Castanheiro. Wat ons betreft tot volgend jaar!

4x4 Vakantiebeurs4x4 Vakantiebeurs  4x4 Vakantiebeurs 4x4 Vakantiebeurs 4x4 Vakantiebeurs4x4 Vakantiebeurs 4x4 Vakantiebeurs 4x4 Vakantiebeurs

Sven
ADMINISTRATOR
PROFILE

Laat een bericht achter

Your email address will not be published. Required fields are marked with *

X